Novi Sad
22.08.2011.
12:10
U okviru ostvarivanja Programa prekogranične saradnje Srbije i Hrvatske, EU će izdvojiti oko 5,3 miliona evra za više različitih projekata koji će znatno da pomognu jačanju naše privrede, poboljšanju infrastrukture i zapošljavanju, izjavio je direktor vojvođanskog Fonda "Evropski poslovi" Predrag Novikov.
  • ЛАЛА

    24.08.2011 10:00
    ЛЕПИ НАШ НОВИКОВ
    Како је леп.нашминкан и насмејан овај наш представник за Брисел,иако онто још као незна.Слика му је канда са неког индекса тих њиних школа тамо на западу,где мораш бити налицкан.
  • Msi

    23.08.2011 14:48
    @ MICA & gradski insajder & Đed Mrvoje & Malo vis
    ...a da se ipak prvo malo raspitate pre nego sto tako nesto izjavite!!!

    Da niko iz Novog Sada nije prosao na poslednjem pozivu sa Madjarima prosto nije tacno! Moja institucija je konkurisala kao Projekt partner na projektu i naravno prosla!
    (Application ID HUSRB/1002/212/107)
    Projekat je bio najbolji u grupi i osvojio je 92 boda.

    Rezultate poslednjeg poziva sa Madjarima niko nije mogao da zna jer su obelodanjeni tek pre dve tri nedelje sa zakasnjenjem od par meseci.

    Poziv sa Hrvatima je napokon izasao. Bilo bi jako lepo da svi koji umeju i znaju - se prihvate pisanja i na vreme predaju projekte.


  • Đed Mrvoje

    23.08.2011 11:37
    @@@
    Bravo Mico
  • @ Djed Mrvoje

    23.08.2011 07:45
    Jos samo da dodam projekti na kojima sam radila nisu Spremni kao tvoji,
    moji su finansirani, implementirani i zavrseni!

    Poz MICA
  • @ Djed Mrvoje

    23.08.2011 07:44
    Nece niko da bude partner NVO jer nije politicki podobna!
    A "njihove" nvo ne rade kao i KLER!

    Nasa NVO radi sa svim drugim opstinama sem sa Novim Sadom jer NS nije zaintresovan ni za kakvu saradnju pa cak ni kao partneri na nekom projektu.

    A vidim imas gotovo projekat a pare za isti? Ili eto stoji samo da se hvalis
    MICA

    P.s. Izvinjavam se na nekim greskama u kucanju
  • hm...

    23.08.2011 06:07
    @Đed Mrvoje
    A da radis nesto korisno umesto sto komentarises? :))))
  • Ime

    23.08.2011 06:03
    "Malo vise u toku", kazes "NI jrdan projekat iz IPA za NS". Za to pitaj G17, oni odlucuju o tome.
  • Đed Mrvoje

    22.08.2011 22:30
    @Mica
    osnuj NGO pa piši projekte i uzimaj pare,ako već ovi ne znaju ili pak tvoja NGO bude nosilac projekta,a neka državna institucija partner?A,šta kažeš? Šta više drvite po ovom sajtu,ko babe neke...pišite projekte i zaradite...uskoro neće biti para iz EU,ako nema projekta...projektovanje za IPA je zanat..a ja već imam spreman projekat...a vi sedite i kucajte komentare..Laku noć neradnici i nesposobnjakovići
  • Đed Mrvoje

    22.08.2011 22:25
    @Gradski Insajder
    Ko radi u KLER-u i zašto ništa nije od projekata nije prošlo? Ta informacija nije nova i to znaju oni koji rade na projektima..uvalili se i piskaraju,ne zanju i bez rezultata...Nemoj misliti da ne znam o kome se radi..sve znam
  • Malo vise u toku

    22.08.2011 22:01
    Iza sebe imam veliki broj projekata na kojima sam radila a finansiranih iz IPA fondova!
    A cinjenica da nijedan od tih navodnih mnogobrojnih napisanih projekata dovoljno govori o samom kvalitetu istih!

    Kod Brisela prodavanje magle i trpanje para u svje dzepove ne prolazi!

    KLER je jedan od mnogobrojih promasaja u NS koji nista zivo ne rade, a ni sa zanjem se nisu pokazali. U rpolog tome i NI jrdan projekat iz IPA za NS.

    Toliko!
  • Imam Ideju

    22.08.2011 16:48
    Ajd da se svi čoporativno učlanimo u demokracku stranku. Čim dobijemo članske, skupimo se na trgu i tražimo vanredne stranačke izbore. Onda postavimo naše ljude u glavni odbor i drugi dan se samouništimo. Sve pare na računu koje nadjemo prebacimo zas invalide i decu. Igora i ostale glavonje naravno izbacimo iz stranke. I ćao! Utopijo, eve me!
  • gradski insajder

    22.08.2011 13:49
    Napred Novi Sad
    Grad Novi Sad je aplicirao ali se nazalost za sada nista nije proslo. Projekti se salju direktno u Brisel. Nema tu uticaja ni politickih stranaka ni domacih partijskih knjizica. Ali da su procedure komplikovane, jesu... Brdo papira... Zato je i formirana posebna gradska projektna agencija KLER, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj.
  • MICA

    22.08.2011 12:58
    A dodamo i to da ovaj prekogranicni program kasi minimum 6 meseci baz objasnjenja. Jedno od nezvanicinih je da nasi u ministarstvu nemaju blage veze da rade sa IPA fondovima. Nisu se proslavili ni ovi u EU fodnu ciji posao stvanooo ne znam sta je niti sta su do sada uradili!!!

    Ima nas koji to znamo al dzabe sve bez clanske kartice nista.

    I da Pohvalimo gradonacelnika koji se na sva usta hvali kako Novi Sad nije konkurisao NI JEDNIM projektom!!!! ZIVA ISTNA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna